Писателят и бивш треньор на националния отбор по бокс Палми Ранчев сравни целувката на Кубрат Пулев със заставането му на един крак в мача за световната титла срещу Владимир Кличко през 2014 година. В предаването "Тази събота" Ранчев коментира, че доста неща около скандала с репортерката Джени Суши са преувеличени. Заради целувката лицензът на Кобрата за щата Калифорния бе временно замразен. 

"Кубрат целуна момичето и се усмихна, както когато застана на един крак след нокдауна срещу Кличко. Може би трябваше да я целуне по бузата, но след този мач и тези седем рунда едва ли се е замислял къде да целуне някого", каза Ранчев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Боксьорът продължава да се боксира и след края на мача. Той не е същият човек, какъвто е бил преди двубоя. Няма сексуален намек, но в Америка модата е такава - да търсят във всяко действие някакво нарушение на личното пространство", продължи изтъкнатият треньор по бокс.

"Но тази целувка е от възхищение, че мачът е свършил по този начин. Възхищение, че срещу себе си имаш едно усмихнато момиче. По този начин Кубрат целува живота, а не определено момиче. Той така целува победата си. Това не е обикновена целувка, а жест и не е опит да минеш в нечия територия", добави Ранчев.

Джени Суши и адвокатката й Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за "отвратително".

По-рано днес братята Пулеви разпространиха скандални кадри от партито, на което репортерката демонстрира фриволно поведение и играе в скута на мъж от компанията на боксьорите ни.