ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Черно море отговори на позицията на Лудогорец, след като шампионите атакуваха варненци заради недоволството им от съдийството на мача вчера, който разградчани спечелиха с 3:1. 

По-рано "oрлите" информираха, че на 12 февруари треньорският щаб е присъствал на онлайн семинар, на който са били представени спорни ситуации от съдийско естество, като най-много е акцентирано на дузпите и червените картони. Черно море обаче не е имал представител и Лудогорец зададе въпроса "Кой избяга от час?". 

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Отговорът на Черно море: "Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на изключително ползотворния "ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани спорни ситуации от съдийско естество и най-вече на частта за дузпите и червените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан".

Със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството!".

Вчера в Разград "моряците" претендираха за нарушение на вратаря Серджио Падт срещу новото румънско попълнение Андреяс Калкан.

Варненци показаха и видео с идентична ситуация на мач от английската Висшата лига, когато футболист е застъпен в наказателното поле. В случая главният рефер е извикан от ВАР и е отсъдена дузпа - ТУК!

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024