Защитникът на Черно море и националния отбор Виктор Попов е пред трансфер в чужбина, разбра БЛИЦ. Преговорите с кандидата за подписа на десния бек са на финалната права и е много вероятно той да си тръгне от стадион "Тича".

От продажбата на 24-годишния си юноша в касата на варненци ще постъпи добра сума. 

Десният бек е основен футболист на Черно море, който с второто си място се класира в Лигата на конференциите. Тимът на Илиан Илиев ще се изправи срещу Апоел (Беер Шева) във втория квалификационен кръг. Първата среща е на 25 юли от 21:00 часа в Ловеч, където израелците ще домакинстват.

До момента Черно море привлече трима нови играчи. Вратарят Пламен Илиев, халфът Начо Паис (24-годишен аржентинец) и фланговия нападател Дуду (21-годишен бразилец). 

И тримата акостираха на "Тича" като свободни агенти. Именно заради практиката варненци да не плащат трансферни суми за футболисти се разминаха с Димитър Шейтанов. 25-годишният страж изнесе силен сезон за Септември (София) и беше в плановете на "моряците", които обаче не се навиха да платят исканата от столичния клуб сума за правата му. Така в Черно море решиха да заложат на 32-годишния Пламен Илиев, който играеше рядко в Румъния. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2023

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024