Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо съжаляваше след мача с Левски, загубен с 0:1. Наставникът на "моряците" отчете, че една грешка на футболистите му е довела до поражението в двубоя от 13-ия кръг на Първа лига.

"В крайна сметка съм доволен от играта, но не и от резултата. От корнер ни вкарват за втори път, и за Купата, и сега. Трябва да поработим върху този елемент. Една грешка и загубихме мача", коментира Георги Иванов пред Диема Спорт 2.

"Исках да победим, върнахме се в мача, имахме ситуации, но не сполучихме. На "Герена" трябва да вкараш, за да победиш или да стигнеш до точка. Поздравявам Левски за победата", каза Гонзо.

"Играхме спокойно, не мога да не бъда недоволен. Този мач беше по-добър от срещата ни за Купата, но не сполучихме да вкараме гол. Коварж досега във всички мачове се е справял блестящо, но в крайна сметка има и моменти на нестабилност. Грешките, които допусна не се оказаха фатални", допълни наставникът на Черно море.

"Да не забравяме, че ЦСКА от "В" група взе Купата. Ставали са изненади в турнира. Литекс отстрани Славия и Локомотив (София), не трябва да има подценяване, има много време дотогава", каза Гонзо по повод жребия за Купата на България, който противопостави Черно море на Литекс на 1/4-финалите.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига