Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството с ЦСКА. Мачът завърши 1:1, като "червените" изравниха в края. "Моряците" пък играха с човек по-малко от 62-ата минута, а в 48-ата изпуснаха дузпа и не успяха да поведат с 2:0, което можеше да реши срещата.
 
"Изиграхме мача така, както искахме. Без последните 10 минути и добавеното време. Поздравявам момчетата за раздаването. Ние можем повече да съжаляваме, че пропуснахме да победим, но накрая имахме и късмет, че не загубихме при положение пред нашата врата. Затова приемам резултата като справедлив. Голът на ЦСКА ни подсече. Равенството е закономерно. До изгонването на Даниел Димов играхме, както искахме. После се объркахме малко", каза Илиев.

"Не искам да говоря за съдийството. Трудно ми е да приема някои съдийски решения за картони, нарушения. При дузпата защитникът на ЦСКА трябваше да бъде изгонен. Той (б.р. - Пламен Гълъбов) влезе директно в краката на Курьор без да иска да играе с топката. Това е червен картон", подчерта треньорът на Черно море. 

"Стана интересен мач за хората, но за нас треньорите беше доста инфарктен. При дузпата се случва да се изпусне. Имаме няколко изпълнители. Бие този, който се чувства най-сигурен", добави Илиев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​