Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след победата с 3:0 срещу Септември в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Специалистът изрази недоволство по отношение на някои аспекти от играта на тима си и подчерта, че срещу по-опитен отбор, играчите му биха имали проблеми.

„Добре че ни влязоха ситуациите. Не започнахме второто полувреме добре. Вкарахме трети гол и се успокоихме. В дадени ситуации, особено като гости, губим топката лесно и ще имаме проблеми.

Трите точки са награда за себераздаването и желанието за игра. Надявам се да допускаме по-малко ситуации, имахме днес опасности и полупасности“, каза специалистът.

„Септември игра открито, поздравявам ги. С по-опитен отбор щеще да ни е трудно. С двама типични нападатели е възможно, играли сме през годините. Това са неща, които с времето можем да опитаме. Има някои, чиято работна виза не е готова. Трябва да се адаптират футболистите. Искахме да намерим втора контрола, но не успяхме. Става сега голяма пауза, но трябва да се съобразяваме с обстоятелствата“, завърши Илиан Илиев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023