Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че иска отборът да влезе в шестицата на efbet Лига, въпреки, че задачата е доста трудна.

"Важна победа за нас. Прекъснахме негативна серия. Днес ни интересуваше единствено резултата. Играхме срещу много силен съперник, който ни затрудни максимално. Проявихме характер, радвам се, че спечелихме срещата. За Зе Гомеш в важно да играе, той е млад футболист и има нужда от минути, за да възвърне формата си", сподели Илиан Илиев след победата с 2:1 над Берое.

"Не си правим тънки сметки. Ще се опитаме да влезем в шестицата - знаем, че няма да е лесно. Ще се стремим да го постигнем. Искаме да сме в битката за европейски квоти. Проблемът на Исмаил Иса е перманентен, затова и по-добре да почива докато се възстанови напълно. Познаваме се добре с ЦСКА. Надявам се този път да покажем повече фантазия в атака, за да можем да победим. Ще ни е нужен и късмет, за да го направим", добави наставникът с мисъл и за предстоящия мач с ЦСКА в турнира за Купата на България.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството