Треньорът на Черно море Илиан Илиев логично беше разочарован след загубата с 1:2 от Левски на "Герена". Специалистът обаче е недоволен не толкова от футболистите си, колкото от странични фактори. Бившият наставник на "сините" изтъкна, че съдията Радослав Гидженов е помогнал на домакините да спечелят.  

"Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добри и заслужено поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни. Опасявахме се от съдията, той не беше на нивото на мача. При гола на Левски имаше двама човека в засада. Това помогна за обрата, мачът беше равностоен иначе“, коментира Илиев пред Диема Спорт. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Не трябваше да допускаме изравнителен гол. С помощта на съдията Левски показа как 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да правим ние в предишния мач срещу Царско село. От нито един футболист не съм недоволен обаче", продължи спецът. 

"Програмата е мислена на маса. Имаме три гостувания в рамките на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е нормално", подчерта Илиев. 

"Нищо не се променя за момента. Имаме съответно 4 и 5 точки аванс. Трябва да се приберем към 5-6 часа сутринта и след два да пътуваме отново (б.р. - за гостуването на Ботев Пловдив). Кадрово ще имаме също определени затруднения, но трябва да продължим напред", добави Илиан Илиев, който няма да може да разчита на Васил Панайотов в следващите два мача поради наказание за натрупани 9 жълти картона.