Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов благодари на феновете след успеха с 2:1 над Черно море. "Чувството е много хубаво. За пръв играем пред наши фенове тук на "Герена". Това ни липсваше през цялата година. Първото полувреме не успяхме да контролираме топката, Черно море малко ни изненада. Пресираха ни доста високо. През втората част играхме доста добре. Феновете много ни помогнаха да обърнем мача", коментира Миланов след успеха по пътя към седмото място.

"Грешки винаги ще се правят. По-важното е, че тези момчета показаха характер и обърнаха мача през втората част. Беше много важно, че изравнихме преди почивката. Нещата си дойдоха на мястото през втората част. Боби Цонев след всеки мач се чувства по-добре. За Ради това бе първи мач. Трябва да внимаваме с тези момчета. Ради има две операции, а Боби - три. Със следващите мачове ще добият още повече самочувствие, за да са на 100%", каза помощникът на Славиша Стоянович. 

"Разбира се, че гледаме към седмата позиция. Ще е доста трудно. Ще имаме още два мача на "Герена", надявам се да ги вземем. Ако Черно море не загуби точки до края, няма да има смисъл", добави Живко Миланов.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството