Треньорът на Черно море Илиан Илиев прие спокойно спечелената точка от Лудогорец в Разград. "Моряците" завършиха наравно 1:1 с шампиона на България, като дори можеха да се поздравят с пълния успех, но късен гол на Якуб Шверчок им попречи. В края на мача домакините бяха ощетени и редовен техен гол не бе зачетен, но за разлика от друг път, този път Илиев не коментира съдиите.

"Когато си водил почти до края, има едно чувство, че си можел да издържиш. Лудогорец имаше шансове да изравни и по-рано. Не мога да кажа, че равенството не е реално. И да има разочарование, трябва да признаем, че Лудогорец имаше ситуации", започна Илиев.

"Нямахме голям избор със състава. Предпочетохме да наситим малко защитата. Никога не сме играли с трима централни защитници. Ако имахме самочувствието да си подадем топката, можеше да вкараме и още голове. Точката си е точка за борбата, която водим. Само мога да поздравя футболистите, че се постараха. Лудогорец съхраниха футболисти в мача за Купата и излязоха с първия си състав срещу нас. Игрово можеше да потърсим още повече широчина", добави още треньорът на Черно море.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020