Наставникът на Черно море – Илиан Илиев, остана доволен от себераздаването на тима му в мача с ЦСКА, въпреки поражението с 0:1 на стадион „Българска армия”. „Червените” се наложиха с гол на Асен Дончев, който дойде след единствения точен удар за домакините в мача.

„Не ни достигна манталитет днес. Когато ЦСКА бяха в тотална безизходица, допуснахме това статично положение и този го. Реакцията ни при върнатата топка беше неадекватна. В последния четвърт част от мача трябваше да вкараме.

Имахме проблеми в офанзивен план и бяхме лимитирани от център нападател, но можеше да се направят повече неща. През първото полувреме ни изненадаха, играха директен футбол. През второто полувреме коригирахме нещата. Отбор, който иска да се бори за предните места, трябва да коригира тези неща”, сподели Илиев.

„Имаме и други футболисти, които да заместват контузените. Вкараха трима дефанзивни футболисти в  центъра на терена, искаха да играят директен футбол. Още когато видяхме състава на ЦСКА, знаехме, че ще бъде битка.

Вижте статистиката на ЦСКА. Мисля, че само един гол от всички, които са вкарали до момента не е от статично положение. Допуснахме загуба, която можеше да се избегне. От себераздаването сме доволни, но липсата на манталитет е проблем. В момент, когато ЦСКА бе в безизходица, трябваше да вкараме. , трябваше да

Всички мачове дотук бяха оспорвани, победите можеше да отидат и за другите отбори”, каза още той.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа