Попълнете търсена ключова дума или фраза

Балъков: Може би ВАР влезе в употреба

https://blitz.bg/sport/cska-1948/balkov-mozhe-bi-var-vleze-v-upotreba_470744.html Blitz.bg/Sport

Жалко, че не вкарахме, не от дузпа, а от игрова ситуация

снимка: LAP.bg
1 от 1

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви след 0:0 срещу Левски, че може би ВАР е влязъл в употреба още в този двубой, визирайки ситуацията, в която първо съдията Никола Попов отсъди дузпа в полза на тима му, но след това промени решението си.

"Усещането е едно, реалността е друго. Един гол не ни стигна да бием Левски. Доволни сме като игра от първата до последната минута. Всичко изпълниха момчетата, но ни липсваше попадението. Всички загубени точки са се усещат като загуби. Аз ще ви кажа нещо, което ми прави впечатление от години. Правят се елементарни, глупави грешки. Не знам дали съдиите са некомпетентни. Ние не обичаме да говорим за съдиите, но ако знаете какво беше в съблекалнята... надиграхме категорично Левски. Жалко, че не вкарахме, не от дузпа, а от игрова ситуация. Трябва да се спре с оправданията... не съм видял и т.н.", каза Балъков след мача.

"Футболистите бяха тотално съсипани. Ние нямаме кой знае какви играчи, а ние ги убиваме още от самото начало с такива решения. Ние не коментираме съдии и шефове на съдии. Не ме интересуват. Мен ме интересуват само факти. С Царско село, с Монтана... Има си хора, които отговарят. Аз не съм тапък и глупак. Ако ние тези неща не ги променим. Дано по-бързо влезе ВАР системата. Може би този човекът е нямал късмет днес", добави специалистът.

"Сега влезе ВАР в употреба. Някъде са му казали на човека, може би е влязъл ВАР. Сега го използвал и съдията", каза още Балъков.

"Може ли някой, който е напуснал лагера, да влиза през второто полувреме... ако има нещо, ние ще го обявим публично. Спекулации са, че Галин Иванов е напуснал лагера в Правец. Ние играхме с 11 българи, от страна на Левски не знам колко българи имаше. Нашите момчета се представиха добре. Очакваме да печелим, да продължим за Купата", завърши специалистът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството

Още по темата

Коментирай

5 Коментара