Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков засипа с похвали играчите след гръмката победа с 5:0 над Ботев (Пловдив) и пожела на Мартин Камбуров, който вкара хеттрик за успеха и има вече 242 гола в елита, да достигне бързо рекорда на Петър Жеков от 253 попадения. Бала посчерта, че целта на клуба е отборът да изгражда доброто си лице мач след мач.

"Мисля, че изиграхме много стабилен и динамичен мач. Момчетата си свършиха работата и заслужено победихме. Аз мисля че ЦСКА 1948 беше във всяко отношение по-добър. При гостуванията ни липсват голове. С тези два мача у дома отборът показа, че има добро лице, което се изгражда мач след мач. Това е целта на клуба и отбора. Искам да изкажа заслуженото на треньорския щаб, както и на футболистите, защото след 5:1 над Етър е трудно да се мотивираш и да излезеш да биеш Ботев (Пд) с 5:0. Сега трябва да знаят, че ги чакат още по-трудни мачове", коментира Бала след мача.

"Мартин Камбуров е опитен голаджия, който дава самочувствие и подкрепя всички млади футболисти. Изпълнява си задачите напълно перфектно и можем само да бъдем доволни, че го имаме. Надяваме се, че по най-бързия начин ще достигне до рекорда на Петър Жеков", добави специалистът.