Националът Ивайло Чочев отбеляза единствения гол при победата на ЦСКА 1948 с 1:0 срещу Арда в последната среща от Efbet Лига за 2023 година.

"Много важна победа след лошия мач, който направихме преди няколко дни срещу добър отбор, който има много добри футболисти (б.р. - поражението с 0:3 от Крумовград). Показахме характер. Играхме накрая като отбор, защото 30 минути да си с човек по-малко срещу толкова добри футболисти наистина беше трудно. Радвам се, че успяхме да задържим преднината и да вземем този мач", започна Чочев.

"Един сезон на добри и лоши моменти. Има една нотка горчивина, защото според мен изпуснахме мачове, които трябваше да спечелим. Да се надяваме, че вторият полусезон ще бъдем по-концентрирани в някои срещи, които трябва да ги печелим. По-постоянни да сме, защото нашият потенциал е да бъдем по-нагоре в класирането", продължи асът на ЦСКА 1948.

"Винаги съм казвал, че моята задача не е да вкарвам голове. Радвам се, когато успявам да бележа и особено, когато печелим мачовете. Така помагам на отбора да се изкачва в класирането и да трупаме самочувствие. Разбира се, всеки един гол ме прави щастлив”, oбясни Чочев.

"Най-вече си пожелавам да бъда здрав. Това е най-важното. Ако пристигне нещо в клуба и ръководството реши, че иска да ме пусне или не, ще седнем и ще го обсъдим", добави играчът на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024