ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача на "Герена" певицата Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори след нулевото равенство между неговия тим и Левски в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на "червените" хвърли част от вината за това тимът му да не вземе повече от точка върху съдиите на срещата, определяйки ги като "изключително пристрастни". 

"Съдийската бригада не се справи с мача, бяха изключително пристрастни. Много обратни решения и даже футболистите вътре на терена си коментират колко е срамно и жалко. В 8-ата минута има дузпа за нас срещу Ивайло Чочев. Бяхме много дисциплинирани. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Мога да ги похваля момчета, защото се справиха в един тежък и сложен мач, но е от спортно-техническо естество, а от нещо друго. Браво, това е правилният път“, коментира Любослав Пенев.

"Ние се чувствахме добре. Спад в играта на отбора не видях. Това, че бяхме по-затворени, не означава, че има спад. Левски имаше една ситуация и едно разбъркване, а ние имахме повече положения и заслужавахме победата. Целта пред нас е да играем добре и да печелим следващите си мачове“, завърши старши треньорът на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК