Новото попълнение на ЦСКА 1948 Мартин Тошев подписа договора си в клубния офис, след което даде интервю за официалния сайт на клуба и съвсем скоро ще се присъедини към тренировъчния процес на състава, воден от старши треньора Николай Киров.

В неделя отборът се завърна в София след двуседмичен подготвителен лагер в Алания, Турция, където записаха четири победи и едно равенство в петте си контролни срещи.

Мартин Тошев е играл за ЦСКА, Черноморец (Бургас), Славия, Септември (Симитли), Пирин (Благоевград) и Септември (София), както и за чуждестранните Ерцгебирге Ауе (Германия), Аален (Германия), Ал Ахед (Ливан), Жетису (Казахстан), Академика Клинчени (Румъния) и Шахтьор Караганда (Казахстан).

С Ал Ахед триумфира с титла от местното първенство и вдига Купата на футболната конфедерация през сезон 2018/19. Зад гърба си има и четири двубоя за младежкия национален отбор на България.

Привличането на опитното острие Мартин Тошев със сигурност ще засили конкуренцията в нападението. Към тима през този трансферен прозорец се присъедини и още един офанзивен футболист с опит в чужбина – Александър Колев.

Тошев демонстрира амбиция за много голове и победи, с които да радва феновете на тима.

"Щастлив съм. Предприех тази крачка след три години в чужбина. Преди две години и половина-три отново бях тук. С много добри отношения се разделих с ръководството. Затова пак стигнахме до разбирателство и подписахме договор", каза той.

"В момента ситуацията с коронавирус е такава, че в чужбина е много тежко. Със съпругата ми изкарахме 3 години и предприехме тази крачка да се върнем в България. Завръщам се отново тук заради отношението и разбирателството. Впечатленията са ми, че отборът играе добър футбол, има добри играчи. Вярвам, че отборът може да постигне целите си", добави нападателят.

"С каквото мога ще съм полезен на отбора. Похвално е, че отборът залага на млади момчета, това е пътят. Мисля, че е направена добра сплав между опитни и млади", сподели Тошев.

"Отборът не тръгна добре, но след това със смяната на треньора се видя, че тимът има голям потенциал и го очакват добри дни. Когато човек има конкуренция, той дава най-доброто от себе си. Аз съм нападател и трябва да помагам с головете си на отбора. Амбициите са ми отборът да върви напред, а аз да помагам с каквото мога. Нека феновете ни подкрепят, а ние ще се опитаме да ги радваме с победи", завърши Мартин Тошев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022

 

Мартин Тошев за завръщането в ЦСКА и амбициите с отбора!

Мартин Тошев за завръщането в ЦСКА и амбициите с отбора! Опитният нападател облече отново червената фланелка и даде интервю пред камерата ни, в което сподели повече за впечатленията си от клуба и защо избра да се завърне в България и да играе за ЦСКА. ️ Пожелаваме на Мартин Тошев здраве, много голове и победи с тима! Повече за новото попълнение на "армейците" четете тук: https://bit.ly/3JaIT8Q #CSKA1948 #РОДЕНИВСОФИЯ

Публикувахте от ЦСКА 1948/ CSKA 1948 в Понеделник, 7 февруари 2022 г.