Едно от летните попълнения на ЦСКА 1948 Касиано Бузон, който бе привлечен от Черноморец (Балчик), даде първото си интервю пред клубната телевизия на „червените“. „Откакто съм в клуба, се чувствам страхотно. Всички ме приеха много добре и вярвам, че мачовете през подготовката много ще ни помогнат да подобрим нивото си и да бъдем готови за официалните двубои“, започна Бузон.

„Откакво пристигнах в България, се адаптирам доста бързо. Измина една година. Балчик е много хубав град, морето е страхотно, но в София е различно, имам много повече възможности тук. Благодарен съм, че имам възможност да играя за ЦСКА“, добави бразилецът.

„Има и други бразилци в отбора и се чувстваме като у дома си. Всички ме приеха много добре, но останалите ми сънародници ми дават много съвети и това ми помага наистина“, продължи Бузон. 

„Освен футбол, много обичам да играя и джитбол на плажа. Този спорт е много известен и любим в Бразилия, на мен също. Тук дори играем и мога да покажа моите умения“, завърши новото попълнение на ЦСКА 1948.

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2023