Временният треньор на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира ситуацията в клуба. Младият специалист заменя на поста Тодор Янчев, който подаде оставка след загубения финал с Лудогорец (1:3) за Купата на България. Дебютът на Рибарски ще е срещу "орлите" в плейофите на Еfbet Лига - в неделя от 21:00 часа.

„Първият срещу третия в класирането, очаква се труден двубой с оглед на изминалия мач за Купата. Мислим, че ще успеем да приповдигнем настроението и да изглеждаме по по-различен начин и да покажем максимума на възможностите“, каза Рибарски, който беше начело на втория отбор на ЦСКА 1948. 

„Нов треньор на първия отбор, да, но мисля, че съм достатъчно време в клуба. Познавам добре футболистите. Всичко не може да ми е ясно, но най-важното вече е. Това не бе максимума на възможностите на играчите“, допълни той.

"Постоянен наставник няма, всеки треньор рано или късно го уволняват. Може би ситуацията не е лека, но сега да тръгваме да правим драми и трагедии – няма смисъл. Трябва да се фокусираме на следващия мач и да намерим правилните решения. Вярваме във възможностите на играчите“, коментира Рибарски.

„Има три мача до края, целта са бронзовите медали. С оглед на състоянието на отбора най-важното в такъв момент е времето, а ние го нямаме. Кой знае какви радикални промени няма да се направят“, добави специалистът.

„Гордея се с резултатите във втория отбор. Поздравявам момчетата", каза още Рибарски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023