ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Кирил Десподов коментира циркулиращ преди финала за Купата на България слух, че Лудогорец и ЦСКА 1948 могат да си разменят победи. Шампионите надвиха с 3:1 "червените" и спечелиха трофея в сряда на "Васил Левски", а в неделя им предстои гостуване в Бистрица за първенството, в което водят люта битка за титлата с ЦСКА. 

Десподов получи днес наградата си за Играч на 23-ия кръг в Еfbet Лига, както и за най-добър футболист за месец март. Съотборникът му Спас Делев също присъства на пресконференцията. Той взе приза за Футболист №1 на 24-ия кръг. 

Toп Коефициенти за efbet Лига!

"Не знам кои разбирачи в кавички коментират, че ние ще излезем и ще се разхождаме във финала, за да ни осигурят ЦСКА 1948 победа за шампионата. Това е крайно несериозно да се коментира. Как ще обясниш на 25 човека в съблекалнята, че трябва да дадат победата!? Това може да се случи в друг отбор - на някакво аматьорско ниво, а не при нас. В Лудогорец всичко е на най-високо ниво", коментира в пресклуб "България" Десподов, очевидно раздразнен от слуха, който плъзна преди финала.

"Загубихме доста точки срещу слаби противници. Може би от страна на подценяване или умора. Може би концентрацията ни беше повече в европейските мачове. Стигна се, че последните три кръга ще се решава кой ще стане шампион. Трябва да търсим вината в нас, но сега сме изключително мотивирани да спечелим тези мачове и да вдигнем отново титлата”, продължи капитанът на Лудогорец.

"Готови сме за всичко. От една страна е добре да се играе под напрежение, защото не може да се отпускаш по никакъв начин. Загубихме четири точки от ЦСКА 1948 и винаги могат да ни направят проблем”, коментира още нападателят. 

"Знаем, че ако сме концентрирани и мотивирани, ще победим и в Бистрица. Всички осъзнаваме, че ни предстоят три финала", завърши Десподов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!