Треньорът на ЦСКА 1948 говори след загубата с 1:2 от ЦСКА на "Българска армия". Той похвали тима си и постави оценка "много добре" на тима си, като допълни, че има и такива мачове, в който отборът губи, въпреки че е играл на ниво.

Пенев коментира ексцесиите по трибуните, определяйки ги като "изпълнители в представление, които имат за цел да отклонят вниманието от некадърното управление на клуба".

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Дойдохме за три точки, не за една. Искам да поздравя момчетата за много добрия мач, въпреки загубата. Имахме ситуации, при които трябваше да отбележим гол. Допуснахме няколко грешки. Това е линията, която трябва да държим.

Едни добри резултати идват, когато се работи добре. Не ги хваля излишно. Когато водиш и създаваш голови ситуации, нормално е да има реакция от противника. Има и такива мачове. Следващия път ще вкараме.

Загубихме мач, в който трябваше да спечелим. Продължаваме да работим по начина, по който и досега. Битката е дълга", заяви Пенев, след което бе попитан за напрежението по трибуните и атаката срещу хора от ЦСКА 1948 във ВИП ложата.

"Концентриран съм само върху спортно-техническата част. Няколко човека опитаха да отклонят вниманието от некадърното управление на ръководството. Това не са истинските фенове. Нищо повече. Една поръчка, съвсем нормално и очаквано. Мен ме интересува какво се случва на терена и съм изключително доволен“, каза Пенев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК