Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира равенството 1:1 при гостуването на Крумовград от 11-ия кръг на efbet Лига. "Първите 10 минути не започнахме с необходимата концентрация. След това взехме контрол върху срещата, имахме немалко ситуации да отбележим гол. Две от тях бяха сами срещу вратаря. Като не вкарваме такива положения, трудно ще побеждаваме. Това беше ключовото днес. Контролирахме двубоя и единственото, което не ни достигаше, е реализирането на втори гол“, започна Вальо Илиев.

„Всяка една ситуация е ключова. Хубаво е, че реагирахме адекватно и създадохме положения, които трябваше да вкараме. Ако пропуснеш едно, случва се на всеки. Когато са две-три, тогава не е добре. Трудно се побеждава, когато не вкарваш положения като тези", продължи треньорът на ЦСКА 1948. 

Попитан дали е притеснен за бъдещето си, Илиев обясни: "До този момент не е имало никакво напрежение върху мен. Фокусиран съм върху отбора си. Има си хора, които решават тези неща. Ако преценят, че не трябва да съм аз човекът, няма никакъв проблем“.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт