Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция преди последния двубой на тима - срещу Локомотив (Пловдив) (в сряда от 18:45 часа). "Червените" от Бистрица водят спор с Левски за третото място, което осигурява квота за Лигата на конференциите.

ЦСКА 1948 е в серия от 9 поредни мача без победа.

"Предстои ни един двубой, не по-различен от изминалите. Мач, в който се надяваме да не дадем плод на емоциите или напрежението“, каза младият наставник на "червените".

"Педриньо е един от футболистите, който загатва за потенциала си. Надявам се догодина да бъде доста добра конкуренция на останалите флангови футболисти и да повишава непрекъснато качествата си“, каза Рибарски относно Педриньо, който трябваше да участва в пресконференцията, но я пропусна заради семеен ангажимент.

„Съперникът може да е по-освободен, знам, че те няма просто да фигурират на терена. Изминалите два мача хвърлихме доста сили (б.р. - равенствата с Лудогорец (2:2) и ЦСКА (1:1). Въпреки тези усилия, ние имаме един ден по-малко за възстановяване, дано това не окаже негативен резултат върху моментното състояние на играчите, надявам се да вземем максимума“, каза още треньорът.

"Не се играе трудно феърплей, особено като имаме такъв клуб и ръководство. За нас всеки мач е непредсказуем. Няма мач, в който да излезем отпуснати. За феърплея, той се превърна в еталон за нашия клуб и отбор. Нашите момчета са за пример и се радвам, че съм точно на скамейката в този тим", добави Рибарски.

„Селекцията не зависи от това дали ще играем в Европа. Не мисля, че това ще повлияе на стратегията и виждането на клуба. На дневен ред е единствено мача утре и се надявам да мине успешно“, подчерта треньорът на ЦСКА 1948.

"Във втория отбор има играчи, които притежават качества и могат да играят във всеки отбор. За предстоящия мач тепърва ще видите“, завърши Атанас Рибарски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига


* Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg