Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добри Гьонов излезе с изявление преди двубоя срещу Левски този уикенд. Той захапа "сините" преди двубоя и обяви, че "истинското вечно дерби се завръща".

"Обръщам се към всички фенове на ЦСКА. В събота предстои един емблематичен мач за България. Истинското Вечно дерби се завръща. Сблъсък, предложил ни толкова незабравими мигове през годините.

Битка, в която независимо от проблемите и несгодите, винаги сме излизали задружни. Защото това е ЦСКА, повече от отбор – идеология!  

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

От едната страна, водени от Красимир Балъков, Йордан Юруков, Кирил Котев и Ангел Рангелов, ще стъпят Мартин Камбуров, Ивайло Чочев, Венцислав Василев, Даниел Наумов и всички други „армейци“ с мисия да се борят за честта на ЦСКА.

А срещу тях ще е добре познатият отбор в синьо. Този, който преди години ни погреба. Обяви ни за изчезнали. Но червената идея няма никога да изчезне, докато има смели хора, които да я защитават честно и храбро. И онези трябва да го знаят!

Сега е моментът да загърбим различията между нас и да подкрепим българския състав на ЦСКА в това важно дерби. Преди време те изкараха показно катафалка. Ние запазихме ниво. Продължихме и доказахме, че мястото ни е в първия ешелон. По честен начин преминахме през всички нива на българския футбол. Завърнахме се за да им покажем, че ЦСКА е вечен.

Време е да пронижем с ярка светкавица гъстата синя мъгла, надвиснала от години над съперника. Време е да им забием червения пирон, както на терена, така и в митичния Сектор „Г“! Ела и подкрепи отбора на стадиона", добави той.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​