Легендарният футболист и бивш треньор на ЦСКА, а отскоро оперативен директор в ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира отношенията си с настоящия наставник на столичани Любослав Пенев.

Треньорът на ЦСКА 1948 припомни, че не е променил мнението си за Младенов, след като преди години бе заменен на поста треньор на ЦСКА и отсече, че докато той е в ЦСКА 1948, Екзекутора на Ливърпул "няма да се занимава с футбол".

Младенов отвърна на колегата си в интервю за bTV и заяви, че няма намерение отново да заема поста на Пенев.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Любослав Пенев да не се притеснява, никого не искам да сменям. Аз си имам други задължения. Той каза, че има мнение за мен, аз имам за него. Важното е да работим за общите цели на клуба. Приключих с треньорството. Не ми беше приятно, че замених точно него като треньор преди време. Предпочитам да заменям чужденци, не български наставници. Преди това не ми беше приятно, че замених и Пламен Марков", каза Стойчо Младенов пред bTV.

"Единственият човек, който ми разреши да преговарям с футболистите до един определен момент, е Васил Божков. Така взехме например Велизар Димитров. При всички останали президенти никъде не съм се занимавал с финанси. Трябва да съм луд, за да открадна пари от Гриша Ганчев или от Васил Божков, или от Илия Павлов, или сега от Найденови", допълниновата силна фигура в ЦСКА 1948.

Той говори по повод обвиненията и постоянните намеци, че взема комисионни при сделките с играчи.

"Мислите ли, че това така лесно ще стане и ще мине? Мислите ли, че всички тези имена нямат пълен контрол над финансите? Че аз, ако щипна отнякъде или топна човката, както наскоро казаха, че треньорите са обичали, няма да ми се отреже главата? Мислите ли? Трябва да съм луд. Там всяка една стотинка се знае къде отива", заяви Екзекутора на Ливърпул.


Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК