Грозна гавра си направиха недоволни фенове на ЦСКА с три от големите легенди на клуба. Става въпрос за Стойчо Младенов, Любослав Пенев и Радослав Здравков, които сега са в ЦСКА 1948. Както е известно, легендите на "армейците" имат звезда на Алеята на славата пред сектор "А" на стадион "Българска армия".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Привърженици на "червените" решиха да ги осквернят, поставяйки тази вечер жълти монети върху тях. Най-много те сложиха върху звездата на Стойчо Младенов, който вчера беше официално представен от ЦСКА 1948, където стана оперативен директор на ЦСКА 1948. Екзекутора на Ливърпул обясни, че е бил изгонен от “Армията” и затова е приел работата, тъй като няма как да отиде в Левски или Лудогорец

"Говори се, че идвам тук заради пари. Това е най-малката заплата, която съм получавал в моята кариера", каза още Младенов.

Именно с него начело ЦСКА спечели последната си титла на България. Преди това "армейците" бяха водени и от Любослав Пенев, който ги изведе до триумфа за Купата на България. И двамата обаче не се разделиха най-добрия начин с ръководството на клуба от Борисовата градина.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


*Снимки: LAP.BG