ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА 1948 ще домакинства на ЦСКА на стадион "Витоша" в Бистрица в двубоя от 23-ия кръг на Еfbet Лига. Това беше потвърдено след среща между ръководството на отбора-домакин, представители на СДВР и гостуващия тим.

Полицията поема опазването на обществения ред в района по време на мача в неделя (12 март). Двубоят е с начален час 16:45.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Благодарим на представителите на полицията, които подходиха професионално и с разбиране към организацията на срещата и ще се погрижат тя да мине без нарушаване на обществения ред. Както при всеки мач, ръководството на клуба гарантира, че организацията на стадиона ще е перфектна и на европейско ниво", коментира изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.  

По време на срещата между трите страни беше определен и начинът, по който ще се разпространяват билетите за привържениците на отбора-гост. Пропуските ще бъдат предадени на ЦСКА, който е лидер в класирането с 54 точки. ЦСКА 1948 е трети с 45.

"Важно уточнение е, че в деня на мача билети на стадиона или друго място няма да се продават", обръщат внимание домакините. 

Малко по-рано "червените" от Борисовата градина обявиха, че възнамеряват нито един от тях да не влезе на трибуните в Бистрица, а много повече от 200 човека да бъдат извън стадиона.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК