Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев не остана никак доволен от играчите си при равенството 1:1 със Септември (София) в отложения мач от третия кръг на efbet Лига.

"Не искам да виждам такова лице, най-вече от гледна точка на концентрация, агресия и движение по терена. Започнахме много добре, мачът добре ни се разви. Подценихме съперника, липсваше ни необходимата агресивност. Видяхме срещу нас един противник, който беше мотивиран, агресивен. Доста от единоборствата успя да си спечели в средата на терена. Това до голяма степен повлия да не вземем трите точки. Създадохме ситуации, не успяхме да ги отбележим. Имаше и ситуации срещу нас. С това поведение няма как да продължаваме по този начин", започна Валентин Илиев.

"Ние не сме отбор, който е в позицията да подценява, който и да било отбор от efbet Лига. Тренираха добре цяла седмица момчетата. За съжаление, като изключа началните минути, след това тази агресия изведнъж угасна, лично за мен незнайно защо", продължи треньорът на ЦСКА 1948.

"Освен Умарбаев и Фуртадо, нямаме други контузени. Хората, които останаха, бяха дефанзивни играчи. Вкарахме всичките си офанзивни футболисти, променихме нещата, създадохме ситуации, но за съжаление не съумяхме да отбележим втори гол", разочарован бе Вальо Илиев. 

"Изградили сме едно лице и трябва да се върнем към това, независимо срещу кой съперник сме. Това е водещото за мен. Когато липсва концентрация, самочувствие и желание на терена, това накланя везните към противника", завърши треньорът на ЦСКА 1948. 

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт