Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира предстоящото гостуване на Берое. Срещата от 24-ия кръг кръг в еfbet Лига е събота от 12:00 часа в Стара Загора.

"Берое е един от стойностните тимове с много добър треньор. Чака ни битка в Стара Загора, от която се надявам да излезем крайни победители. Нагласата е именно в тази насока. Винаги след загуба неминуемо настроението спада. Шампионатът е направен така, че трябва да се вдигаме след всяка загуба, ако искаме да постигаме нашите цели. По най-бързия начин си извадихме нужните поуки, видяхме хубавите и слабите неща и гледаме напред", коментира Янчев.

Спецът каза какви са целите пред отбора до края на сезона - "Не съм от хората, които хвърлят празни обещания. Първите два отбора в класирането са доста точки пред нас. И преди този кръг не съм давал обещания, че можем да се борим за титлата. Нашата реална цел е участие в евротурнирите. Дали ще е през третото място или Купата, ние сме длъжни да стигнем до това класиране в евротурнирите", добави наставникът на ЦСКА 1948.

Новото попълнение Сидклей Перейра все участие за дублиращия тим на "червените", но все още има какво да подобри преди да дебютира за представителния отбор. "Сидклей тренира към момента. Надявам се по най-бързия начин да влезе кондиционно в желаната спортна форма, за да можем да го използваме. Има класата, но все още не е подготвен на 100%", завърши Янчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023