Привържениците на ЦСКА ще засвидетелстват довечера почитта и признателността си към клубната легенда Георги Димитров, който почина на 8 май, пише „Тема Спорт“.

Джеки беше един от най-големите любимци на агитката от големия отбор на „армейците“ от началото на 80-те години на ХХ век. Днешният домакински мач с Лудогорец (19:30 часа на „Армията“) ще започне с едноминутно мълчание в памет на легендарния капитан на ЦСКА.

Заради това, че Георги Димитров играеше неизменно с екипа с №5 на гърба се очаква в петата минута той да бъде почетен с аплодисменти от феновете, а Сектор „Г“ е подготвил транспарант за Българския Бекенбауер.

По всяка вероятност на финала за купата на България срещу Арда на 19 май от фенклуба на ЦСКА ще подготвят и хореография в памет на Джеки.

Вчера на поклонението пред Георги Димитров на Националния стадион присъстваха десетки привърженици на „червените“. Сред тях бяха първият председател на фенклуба на „армейците“ Йордан Велков–Бат Дана, Димитър Ангелов-Дучето, Росен Петров-Животното и настоящият лидер Иван Велчев-Кюстендилеца. Там беше и популярният фен на ЦСКА и настоящ уредник на клубния музей Христо Христов-Чичо Граф.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството