Tреньорът на ЦСКА Бруно Акрапович засипа със суперлативи Бисмарк Чарлс, който пристигна на проби. Ганайският нападател се появи в 60-ата минута на контролата с Пирин (Благоевград) (0:0), заменяйки Али Соу. След проверката Акрапович обяви, че той разполага с фантастична скорост и модерен стил на игра.

Специалистът обърна и специално внимание на играта на Греъм Кери по левия фланг.

"Доволен съм кондиционно от това, което направихме. Тактически контролирахме мача. Имахме много положения, направихме хубави акции, но последният ни пас не вървеше днес. Липсваше ни и малко концентрация. Но се радвам, че имахме достатъчно положения. Важно за мен е да няма контузии”, каза Акрапович, след което обърна внимание на играта на Греъм Кери.

"Кери се опита да направи хубави неща и ги направи, но както казах преди малко, при последния пас трябва да вдигне глава - или да завърши с шут, или да подаде. Така, като загубим топката, се връщаме назад и хабим много енергия, за да я вземем пак. Това не е начинът, който искам аз. Той го знае много добре, сърди се сам на себе си. Така че няма значение дали съм доволен аз. Той трябва да оправи тези неща и ще ги оправи”, конкретизира Акрапович, след което засипа с похвали Бисмарк - "Момчето има фантастична скорост и знае как да вкара гол. Днес не се получи. Неговото движение и стил на игра е модерно. Има фантастична скорост, има контрол над топката. Младо момче, 19-годишен, пред него е бъдещето."

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021