Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград. Босненският специалист каза, че е доволен от това, което футболистите му са показали в дербито.  

"Причината за загубата е първото полувреме. Дадохме го на противника, без да знаем защо. Играчите не реагираха така, както искам аз. Ние сме по-добрите, казах им на момчетата - то се вижда на терена, технически стоим по-добре, физически също, но трябва да сме концентрирани, да играем силно от първата минута. Не съм доволен. Не направихме нещата както трябва. Понякога съдията свиреше без причина, спираше акциите ни", каза Акрапович. 

"Имахме достатъчно възможности да уцелим вратата, много удари отправихме, но неточни. Мислехме как да дублираме техните крила, но тренировката е едно, а мачът - друго. Работихме два-три дни, но получихме гол от такава ситуация, затова съм ядосан още повече", продължи спецът.

"Нещата покрай новите играчи със сигурност ще се подобряват, но трябва време, двама влязоха за първи път (б.р. - Мено Кох и Бисмарк Чарлс), това не е лесно за един треньор. Новите имат качество, ще стават по-добри, но трябва през това време да събираме и точки. Още сме в играта - виждам, че можем да доминираме, другият път ще ги надиграваме 90 минути. Беше въпрос на време кога ще влезе топката", добави Бруно Акрапович.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството