Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че иска да задържи в тима каращия проби Бисмарк Чарлс. Футболистът влезе през второто полувреме в контролата с Локо (София), което бе спечелена с 3:1, и се понрави с изявите си. Освен това записа и асистенция за гола на Тиаго. Към края на мача Чарлс се контузи и бе заменен принудително. 

"Взех решение. Бих искал да привлечем Бисмарк Чарлс. Ще говоря с ръководството, за да може той да бъде част от отбора", каза Акрапович. 

Той анализира и победата над столичните "железничари".

"Има малко повече неща, които трябва да оправим. Йомов, Матей и Бусато не можаха да участват днес. Искам повече, искам да контролираме нещата. Локомотив имат силен отбор. Първото полувреме взехме нещата сериозно и се поправихме. Общата ми оценка е добра.

Наистина имаше неща, които не исках да виждам. С новите трябва да се сработят. Очакваме старта на полусезона. Трябва да си вършим нашата задача и да чакаме противника Лудогорец да сгреши", започна босненският специалист.

"Кайседо е много здрав, трудно е да му се вземе топката, има хубава скорост. Вкара гол, беше близо до друг. Доволен съм, от това което виждам. Показва се като лидер, това ми харесва", добави треньорът на ЦСКА.


efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021