Централният нападател на ЦСКА Али Соу даде своята прогноза за финала на Купата на България между "червените" и Локомотив (Пловдив). Битката за трофея е утре от 19:15 часа на "Васил Левски".

Гамбийският национал прогнозира победа за ЦСКА с 2:0 след негов гол и на съотборника му в нападение Евандро. 

След почти едногодишна голова суша, Али Соу се върна на пътя на головете, пронизвайки Левски за крайното 3:3 във вечното дерби и вкарвайки гола на успокоението за "червените" на полуфинала-реванш за Купата на България срещу Ботев (Пловдив), спечелен с 2:0.

Централният нападател на 31-кратните шампиони даде интервю пред Winbet, в което изказа своята увереност за предстоящия финал, разкривайки, че е напълно готов за двубоя и се надява да се разпише и да донесе 21-ата Купа на България във витрината на "армейците".

„Нямам търпение да изляза на терена и да вкарам. Вярвам, че с помощта на нашата вярна публика можем да победим и да вдигнем трофея. На финала аз и Евандро ще вкараме", коментира Соу.

Winbet предлага коефициент от 2.15 за победа на ЦСКА, равенството се котира с 3.05, а шансовете на символичните гости от Пловдив се оценяват на 3.45.