Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори пред медиите при завръщането на тима от лагера в Австрия. Стражът каза, че "червените" са амбицирани да победят Лудогорец и да спечелят Суперкупата на България на 17 юли.

"В Австрия свършихме всичко, което беше важно за нас. Изиграхме четири много добри контроли срещу класни съперници. Резултатите не са важни, а важно бе да се подготвим добре. Лудогорец има официален мач, но ние изиграхме четири много добри контроли. Дали имат предимство? Не мисля, че имат предимство. Тепърва предстоят мачовете, така че ще видим", каза Евтимов. 

"Имах леко натъртване срещу Олимпиакос, паднах лошо на гърба си и се натъртих, но мисля, че другата седмица ще бъда добре", обясни вратарят. 

"Алекс Божев е с нас от почти една година и тренираме заедно. Само на 15 години е, което за вратар е малко. Представя се много добре, слуша съветите от всички ни - мен, Густаво Бусато, треньорът на вратарите. Мисля, че има светло бъдеще пред него, стига да си върши работата и да слуша", каза Евтимов.

"Всички мачове са важни, сега мислим за Лудогорец, след това за Европа. Надявам се, че на 17-и ще зарадваме цяла България", добави стражът на ЦСКА. 

Efbet Лига - сезон 2021/2022