Завърналият се начело на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция заедно с първия си помощник Анатоли Нанков. Заместникът на Нестор Ел Маестро обясни, че е амбициран да си заслужи удължаване на договора и да остане начело на "армейците" и след края на настоящия сезон.

"Отношенията ми с ръководството са много добри. Резултатите увеличават договора и резултатите го намалят, това е истината. Ако има резултати и добри игри, ръководството ще реши дали да продължи да работим. Искаме да сме максималнио полезни на клуба. Ръководството ще реши. Надявам се да направим така, че с щаба ми да работим и занапред. Това, че феновете скандираха името ми, само ме радва и задължава, благодаря им", коментира Белчев.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Наставникът съобщи, че към щаба му ще се присъедини още един помощник. "Анатоли Нанков ми е първи помощник, Християн Христов - анализатор, Стоян Колев - треньор на вратарите, Кирил Динчев - кондиционен треньор. Най-вероятно ще имаме още един помощник, но на този етап не бързаме. Искам да е човек, на който да имам доверие, и да е със знания, с които да бъде полезен", каза Стамен Белчев.

Белчев обяви големите си цели в ЦСКА

"Всеки път е мечтан, когато поемам ЦСКА. Първият път беше много неочакван. Йорданеску отказа. Свалиха ме от автобуса на втория отбор. Всеки път се вълнувам, когато поемем най-големия клуб в България - ЦСКА", коментира наставникът.

"Истината е, че в неделя преди обяд ми се обадиха. Бях се прибрал в Хасково, веднага тръгнах обратно към София. Срещнах се със Стоян Орманджиев и Филип Филипов. С двамата уговорихме нещата и така се случи. Аз предложих Анатоли Нанков. Познаваме се добре", каза още Белчев.

"Контузиите не смятам, че идват от медицинския екип. Може би ще променим някои неща при натоварването, но тези контузии и на Мартин Стойчев, и на Иван Турицов са неприятни, но медицинският екип прави всичко възможно да се справя по най-добрия начин", добави треньорът на ЦСКА.

"Зависи от много неща това да се прекрати доминацията на Лудогорец - от постоянство, доверие, работа и позитивизъм. Ръководството трябва да се довери на един треньор изцяло за много работи и нещата ще са много добре", каза още 54-годишният Стамен Белчев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024


* Снимки: Антон Узунов/Startphoto.bg