Завърналият се начело на ЦСКА Стамен Белчев обяви на пресконференцията по представянето си, че голямата цел пред "червените" този сезон е спечелването на Купата на България.

"Има разлика от последния път. В кухнята на ЦСКА съм, така че обстановката ми е позната, знам с какво се сблъсквам. Никога няма да коментирам мой предшественик. Имам някои неща, които ще променя спрямо философията ми за футбола. Знам с какво разполагам и с какво се захващам. Мисля на този етап да бъда полезен", започна Белчев на брифинга.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Да, разликата от Лудогорец е голяма. Ще излизаме всеки мач за победа и в края ще правим сметките. Купата на България е целта, и да играем в Лига Европа", подчерта заместникът на Нестор Ел Маестро.

Белчев oбясни за шефовете на ЦСКА и съобщи: Чакаме още един

"На този етап много ще е трудно да станем шампиони. Реалната цел е Купата, но ЦСКА винаги се бори за най-високото", продължи Стамен Белчев.

"Mного промени няма да бъдат полезни на този етап. Ще ги направя спрямо виждането ми и как искам да изглеждаме. Надявам се да извлека най-доброто от футболистите. Ще се справяме с това, което имаме в наличност", добави той.

Белчев коментира и предстоящата утре от 19:00 часа на "Васил Левски" първа среща с Ботев (Пловдив) от полуфиналите за Купата на България. "Имаме две тренировки. Надявам се всички да са здрави. Ще разчитам на хората, които са в оптимално състояние за момента. Нека промените останат за нас. Не очаквайте чак толкова големи промени".

Наставникът на "армейците" обяси, че от младите футболисти зависи дали ще получават шанс в първия отбор. "Докато преговаряхме, това беше едно от нещата, върху което обърнахме внимание. Две години работя с младите момчета, при всички случаи ще им дам шанс и в първия отбор, но от тях си зависи. Oсвен Георги Чорбаджийски и Илиян Антонов, имам поглед върху всичките момчета от втория отбор. Има момчета, които са близо до договор с клуба. Когато им се даде шанс, трябва да се възползват", обясни треньорът на "армейците".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!