Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше доста омърлушен след загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Поражението е първо за наставника, откакто се завърна начело на "червените". То идва само дни преди изключително важното гостува не Базел. Спорът за място в групите на Лига Европа е в четвъртък от 21:30 часа на стадион "Санкт Якоб Парк". 
 
"През първото полувреме отстъпвахме и не успяхме да отговорим на агресията на Локомотив. Не успяхме да се ориентираме при пресата им. Второто полувреме надиграхме противника, но не успяхме да се възползваме. Трябваше да се изнесем по-напред и да сме по-дейни по фланговете", коментира Белчев.

"След втория гол беше много трудно. По-скоро ние си вкарахме двата гола след нелепи грешки. Трябва да гледаме напред и да си направим изводите. Имахме надмощие през второто полувреме. Трябваше да бъдем по-агресивни и настоятелни, за да вкараме втори гол", продължи наставникът на "армейците". 

"Загубата е неприятна, но трябва от утре да се настройваме за мача, който ни предстои в четвъртък. Първата ни работа е да възстановим футболистите", подчерта Стамен Бечлев. 

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа