Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред клубната телевизия преди първата тренировка от лятната подготовка на тима, която се проведе в петък вечер в базата на "червените" в Панчарево. 

"Подготовката на ЦСКА ще протече в София, на Панчарево. Базата ни е чудесна. Имаме три прекрасни терена и всичко нужно, за да проведем нормален тренировъчен процес. Освен това искаме да бъдем по-спокойни, че няма да имаме допир с външни хора, предвид заболелите с COVID-19", обясни Белчев. 

"Благодаря на хората от стария треньорски щаб. Вече ще ми помагат Владислав Януш, с когото работих в Арда. Даниел Моралес и Ивайло Иванов от школата на ЦСКА.  Краси Чомаков, който се прибра от Италия, също ще бъде мой помощник", каза треньорът на "червените".

"Предвиждаме две контроли. Първата е на 25 юли от 19 часа на "Армията" срещу Пирин (Благоевград). За втората приятелска среща сме в етап на уточняване. Водят се преговори с футболисти, нормално, на такъв етап сме. Нека да не избързваме, да се случат нещата и тогава ще научите. Трябва да очакваме постоянство от футболистите, всеки един мач да дават максимума. Очакванията в ЦСКА винаги са високи - шампиони и купа. Феновете са важна част, искам да им благодаря за подкрепата. Сигурен съм, че и през новия сезон ще са зад нас и се надявам в края заедно да празнуваме", добави Стамен Белчев. 

Програмата на ЦСКА за сезон 2020/2021