Николай Бодуров, който от няколко месеца е в немилост в ЦСКА, не изключи възможността да премине в големия съперник Левски. Бившият капитан на "армейците" обясни, че "червените" вече са затворена страница за него.

33-годишният Бодуров обяви и приоритетите си за избор на нов отбор. 

"Като дойде време - ще се разбере. Всичко е възможно на този свят", отговори пред Канал 3 защитникът на въпрос дали има шанс да премине в Левски. Той говори по време на благотворителния турнир в Благоевград - "Скапто Къп".

"Имам няколко варианта за чужбина, предимно това гледам. Всичко опира до въпроса с парите. Вече не съм първа младост да търся кариера. Всичко опира до финансова гледна точка. Първо да разтрогна и после ще видим. В следващите дни ще има някакво развитие и ще мога да говоря по-конкретно", продължи Бодуров.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"ЦСКА е затворена страница за мен и аз за тях. Надявам се да си стиснем ръцете и всеки да си ходи по пътя", категоричен е защитникът.

Бодуров вярва, че националите ни ще изненадат цяла България и може да се класират на Евро 2020. "Борил съм се да стигнем до тези баражи. В подобни важни мачове ми се играе. Не ми се играе в безсмислени мачове. Един футболист най-много трябва да иска да играе в такива двубои. Ще направя всичко възможно да си намеря подобаващ тим, за да стигна пак до националния отбор", амбициран е националът.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020