Защитникът Николай Бодуров се надява на скорошна развръзка около кариерата си. Той е в немилост в ЦСКА от началото на август и от тогава не само не е записал мач, но и не е попадал в групата. Затова сега иска да напусне. 

"Надявам се в следващите няколко дни да има развитие около мен и евентуално да се разберем с клуба. После какво ще правя, ще видим. Дали съм получил оферти не искам да коментирам. Това е около мен засега", лаконичен беше Бодуров пред "Тема Спорт".

Въпреки че е "дълбоко замразен" тази есен, интерес към защитника не липсва. Сред клубовете, които биха отправили предложения към него стига да е свободен агент, са Арда, Ботев (Пловдив) и Щурм (Грац), където са Нестор Ел Маестро и Кирил Десподов.

Бодуров има договор с ЦСКА до следващото лято, но не е изключено да разтрогне в близките дни. Гриша Ганчев заяви, че бранителят е "задраскан с черния флумастер", което на практика означава, че каквото и да се случи, за него няма място на "Армията". По подобен начин беше "задраскан" и Борис Галчев, който впоследствие разтрогна договора си и сега е в Септември (София).

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020