Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров коментира загубата от Левски (0:1) във Вечното дерби и подчерта, че нито съдията, нито друг е виновен на "червените за загубата. Бодуров обяви, че "червените" не са дали всичко, за да спечелят и обвини атаката на тима в липса на положения и попадения.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Те вкараха един гол, ние не можахме да вкараме. Игра на голове. Но ние днес не играхме това, което трябваше. Не мисля, че те играха кой знае какво. Но вкараха с късмет, ние не успяхме и загубихме. Пореден тежък мач не играхме това което трябва и можем.

Гостуването в Разград, в Пловдив също нямахме положение. Като дойде сериозен мач не играем това, което можем. Не искам да деля на защита и нападение, трябва да си ударим по един шамар и да се съвземем. Тези мачове трябва да се играят със самочувствие и характер. Има доста мачове, и другите ще губят точки. И друг път съм казвал, трябва да се взимат по-малките мачове, дербитата са за престиж. Но преди всичко са за феновете, трябва да оставиш сърцето си на терена. Трябва да дадеш повече от 100% за победата, ако не е станало, ок, но ние не мисля, че дадохме днес сърцето си. Изцяло в наш е вината.

Не вярвам да повлияе толкова, трябва да печелим мачовете. Три точки са нищо. В България можеш да загубиш лесно точки навън, с изключение на един отбор с невероятни обрати. Да, за Лудогоец говоря. Но те си гледат тях, Левски си гледат тях, ние нас. Трябва всеки мач са печелим трите точки, ако не, пак ще сме втора-трета цигулка и да съжаляваме за изминалата година.

Само победи, във футбола само победи е отговорът. Когато не победиш, няма настроение, но с победи всичко се оправя. Нека се радват", коментира Бодуров, който благодари на феновете за подкрепата.

"Те са невероятни всеки път, те са на друго ниво в сравнение със сините фенове. Защото когато ги победихме два пъти по 3:0 започнаха тук да се бият и гонят. Нашите фенове не са на това ниво, надраснали са България в това ниво. Днес не можахме да ги зарадваме, дано се реваншираме и се надявам да ни подкрепят още", каза капитанът на ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019