Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров категорично отрече да е имало конфликт между футболистите и вече бившия наставник Нестор Ел Маестро. Бранителят говори пред медиите след поражението от Етър с 0:1 в последната контрола преди старта на пролетния дял на шампионата.   

„Няма особена разлика, днес играхме това, което тренирахме в Испания и в изминалите месеци", каза Бодуров. 

"Работил съм с господин Пенев, наясно съм какво изисква той и от това, което видях, аз споделих с него, че трябва да работим още много, за да постигнем това, което той иска. Мисля, че с времето ще подобряваме нещата и ще се приближаваме към стила, който отива на ЦСКА – да държим топката, да атакуваме, да пресираме“, обясни националът. 

„Много се изписа и изговори и много лъжи се изписаха. Аз съм вътре и знам какви са отношенията между футболистите. Не всеки с всеки е приятел, но има уважение помежду ни и съм сигурен, че колективът е на това ниво, на което трябва да бъде. Тези неща са спекулации, не знам какво целят хората с това нещо, но гарантирам, че между нас няма никакъв проблем“, каза Бодуров.

„Определено и категорично не е имало конфликт с Ел Маестро. Тренирали сме това, което е искал. Конфликти не е имало. Били сме в добри отношения. От 20 и няколко дни на лагер не може всеки ден да си усмихнат. Но конфликти никога не е имало между играчите и треньора“, обясни още защитникът.

„Надявам се, че с идването на Любо Пенев ще спечелим колективно отличие. Не мисля, че има някой в съблекалнята, който да не вярва, че можем да спечелим нещо. Докато има шанс трябва да се борим. Силно се надявам, че с идването на Пенев ще постигнем резултати, да спечелим нещо, поне минимум този сезон, но мисля, че казах вече – индивидуални отличия много, но не сме в полза на отбора. Отборът трябва да е над индивидуалностите“, завърши Бодуров.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019