Тежко контузеният защитник на ЦСКА Мартин Стойчев ще лети за Испания, научи БЛИЦ. 

20-годишният десен бек пострада при домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив) и му предстои операция. Прегледът на Стойчев установи скъсана предна кръстна връзка на коляното, което го вади от терените за около половин година. 

В близките дни футболистът на ЦСКА трябва да отлети за Испания, където ще бъде операцията. Младежкият национал очаква да научи датата, на която ще се подложи на хирургическата интервенция. 

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Мартин Стойчев изгледа победата вчера над Левски с 2:0 от трибуните на "Васил Левски" заедно с мениджъра си Анастас Василев. На националния стадион бяха и контузените му съотборници Иван Турицов и Християн Петров. Бившият играч на ЦСКА и настоящ нападател на Арда Тонислав Йорданов също беше на дербито. 

Стойчев получава много голяма подкрепа в трудния момент не само от съотборници, а и от фенове, като всички му пожелават по-бързо да се завърне на терена. "Червените" възлагат големи надежди на десния бек, който беше привлечен от Септември (София). Талантът е голям професионалист и прави всичко възможно да се развива във футбола. Стойчев много съжалява, че се контузи и не успя да помогне вчера на ЦСКА срещу Левски.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!