ЦСКА можеше да спечели Купата на България, ако треньорският щаб е бил обърнал внимание на нещо, случило се в навечерието на финала.

БЛИЦ научи от достоверни източници, че „червените“ са тренирали дузпи, въпреки изказването на Милош Крушчич. На пресконференцията преди битката с Локомотив (Пловдив) сърбинът обяви, че на са изпълнявали наказателни удари.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Истината обаче е съвсем друга. Нещо повече. По време на дузпите Али Соу се е издънил два пъти от бялата точка. Крушчич подходил несериозно и на мача снощи реши да се довери на гамбиеца. Централният нападател пропусна и прати Купата в Локомотив (Пловдив).

Ако Милош се беше съобразил с този факт, щеше да даде на друг да стреля от бялата точка, но не и на Соу. Освен това Али почти винаги е пропускал дузпи за ЦСКА в решителните мачове.

„Никой не разбра защо първо го държа на терена през целия мач – редовното време и продълженията, а после го избра да е част от футболистите, които ще изпълняват дузпи. Крушчич е действал неадекватно. Това, че вече е аут от ЦСКА,  няма как да зарадва феновете. Е, зарадва ги, но те щяха да са истински щастливи само при спечелването на Купата“, коментират запознати пред БЛИЦ. 

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020