Милош Крушчич от четвъртък няма да бъде треньор на ЦСКА. Това стана ясно от думите на сърбина след загубения финал за Купата на България - 3:5 след дузпи от Локомотив (Пловдив). Крушчич първо обясни пред Диема Спорт, че не вижда проблем в играта на отбора си, но минути по-късно, когато говори пред медиите при тръгването си от "Васил Левски" изказването му беше коренно различно. 

Припомняме, че отдавна БЛИЦ първи разкри, че пред завръщане в ЦСКА е Стамен Белчев, който на 14 април се раздели с Арда.

"Труден момент, разочарован съм. Жал ми е за момчетата. Ще бъда кратък. Поемам отговорност. Искам да защитя футболистите, те дадоха всичко от себе си. Ще говорим с ръководството какво да предприемем. За доброто на отбора е по-добре да се направи някакъв стрес. Да решим ситуацията за доброто на отбора", коментира Крушчич.

"Поемам отговорност. Трябва да направим нещо, за да спечели отбора място за Европа. Да, мога да си тръгна", добави сърбинът.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Малко преди него говори и главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който каза: "Утре ще разберете какво ще правим. Ще излезем с решение какво ще бъде занапред. Тази вечер собственикът ще вземе решение и ще го обяви".

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020

Кадри "Спортал":