Александър Томов, под чието президентство "червените" спечелиха шампионска титла през 2008 година, направи любопитно изказване в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV. 

Политикът заяви, че е бил потърсен Гриша Ганчев, който му е направил предложение относно клуба от стадион "Българска армия". Както е известно, Ганчев обяви сравнително наскоро, че ще се оттегли от ЦСКА.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Разбира се, че следя какво се случва с ЦСКА. Говорих с Гриша Ганчев няколко пъти. Казал съм му, ако обича клуба поне малко, да не се оттегля, докато приключи на сезонът. Ако действително има намерение да напусне ЦСКА, ще се намерят достойни хора, които да поемат клуба. ЦСКА няма да бъде оставен! 

Той ми се обади, иска аз да играя някаква роля! Вероятно ми се обади в особен момент, след това аз му се обадих един път. Дадох му този съвет, тогава не бяхме загубили от Лудогорец, имаше още шанс за шампионската титла. Не знам какви са му намеренията, да не говорим абстракции. Това обаче не се прави по средата на шампионата. Ганчев трябва да остане поне до края на сезона. 

Безумно е да има два ЦСКА! ЦСКА 1948 ме изумява със спортно-техническите си постижения, не очаквах това, но не ми е приятно да има два ЦСКА. Това разделя фенове, няма какво да се лъжем, не е приятно. Защо се направи този втори ЦСКА, питайте Цветомир Найденов и Балъков", каза Александър Томов в "От дузпа в тъч".