От Бразилия има сериозен интерес за вратаря на ЦСКА Густаво Бусато, твърдят медии в страната, цитирани от "Мач Телеграф". След като родният клуб на стража - Гремио, пожела да си го върне, сега се твърди, че и Коритиба протяга ръка към него. 

Договорът на бразилеца изтича в края на сезона и към днешна дата той може да преговаря с други клубове и да си тръгне лятото като свободен агент.

Преди Нова година на "Армията" се заговори, че ръководството ще предложи контракт на Бусато за още един сезон, както стана точно преди година. На този етап обаче няма резултат от преговорите. Иначе в настоящия контракт на Бусато с ЦСКА има опция за удължаване с още година. 

Вратарят играе силно от началото на настоящия сезон и е една от основните причини за малкото голове във вратата на "армейците", което пък е в основата на първото място на тима на Саша Илич в Efbet Лига.

Бусато и съотборниците му играят последна контролна среща днес. От 13:30 часа ЦСКА ще мери сили с Пирин (Благоевград) на стадион "Българска армия".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023