Демонтажът на стадион "Българска армия" напредва с бързи темпове, като навръх Гергьовден – Ден на храбростта и празник на българската армия, процесът е временно спрян заради официалния празник. Въпреки това се вижда огромния прогрес от кадрите, заснети с дрон. 

Козирката на сектор "А" вече е изцяло разрушена, докато от останалите сектори е премахнат бетонът. 

Изненада в БЛИЦ: Кълнеше се, че обича ЦСКА, а сега пече голяма сензация!

Съобщението от Drone Views Bulgariа:

Седмица след предното ни видео от поредицата за коренната промяна на Стадион "Българска Армия", отново ви пренасяме на строителната площадка - както обещахме вече с дрон DJI Mini 4 Pro, като смятаме, че промяната в качеството на кадрите е значителна.

А относно обстановката към днешна дата - честит Великден, честит Гергьовден, и честита 76-та годишнина на ЦСКА! Въз основа на събралите се празнични дни, за пръв път виждаме фирмата изпълнител да почива (което попринцип не се случва дори и през уикендите), но пък това ни дава възможност да огледаме добре цялата паркирана техника, която от "Ростер" ООД впрегнаха за да постигнат целта, а именно - възможно най-скоростно разчистване на старото съотъжение, така че да може да започне конструкцията на новото!

Надяваме се да ви е интересно, а за още много видеа на различни проекти в град София, както и красиви кътчета от цяла България, може да заповядате в страницата на канала Drone Views Bulgaria! Там ще намерите и предишните ни видеа от процеса на демонтаж на "Армията" през последния месец, като обещаваме, че когато този етап от реконструкцията завърши, ще подготвим едно хронологично видео с целия процес като коплимент за всички вас, които неотлъчно се информирахте за прогреса от нашия канал - и в очакване на следващия етап по изграждане на новото модерно съоръжение!".