Бившият пресдиректор и член на Управителния съвет на ЦСКА Иван Ченчев отправи някои въпроси по отношение на любимия си клуб, като засегна и други отбори. Настоящият депутат даде интервю за Канал 3, в което взе отношение и по събитията около Левски в последно време.

„Чудя се и се мая - феновете на Левски питаха премиера Бойко Борисов какво е виждането му за Левски. А какво е виждането на премиера за Дунав (Русе)? А какво е за ЦСКА? А за останалите български клубове? Всички отбори трябва да бъдат пазени, защото хората ги носят в сърцата си. Те трябва да бъдат пазени заради любовта на хората, а не заради корпоративни интереси", коментира Ченчев. 

"Аз също така не мога да разбера защо ЦСКА продължава да плаща. Какво искат от ЦСКА? Какво е направило министерството, забило ли е един пирон през всички тези години? Имаше един случай по мое време в ЦСКА. Тогава клубът тръгна да реновира нещо по базата и едно дърво беше залято с нафта. Започна да съхне дървото и викнаха екозащитници… Е, много готино! Много удобно за някои. Трябва да има равнопоставеност между всички клубове“, добави Иван Ченчев, който през декември дари всичките си вземания от фалиралото автентично ЦСКА – в размер на 15 000 лева, на школата на "армейците".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)