Синдикът на ПФК ЦСКА Дора Милева обяви, че е напълно възможно дружеството да бъде оздравено и да играе в професионалния футбол в "Б" група. Това стана на днешната среща с феновете на "армейците", на която присъства Александър Попов, който бе част от оздравяването на волейболния отбор.

"Разисквахме възможностите, които стоят пред ЦСКА. Които законът позволява и които следва да бъдат използвани, за да може ЦСКА да просъществува. За професионалния футбол има възможност. БФС все още не се е произнесъл по внесените документи. Чакаме тяхното решение. Очакваме и намеренията, които бяха заявени за изготвяне на оздравителен план и внасянето му в съда, също да бъдат изпълнени. ПФК ЦСКА е поканен, внесе си документите, но БФС не се е произнесъл още. Крайният срок за представяне на оздравяване е  27 юни. Дружеството не е изпаднало в несъстоятелност. Действа и няма причина да бъде отказан лиценз. Всички футболисти, които досега са играли, са картотекирани в ПФК ЦСКА”, каза Милева след срещата с феновете.
 
Синдикът на "червените" подчерта, че Гриша Ганчев досега не е спонсорирал ПФК ЦСКА, но допълни, че очаква оздравителен план от него.
 
"Така заяви, такива намерения. Поне две такива намерения има, очаквам два плана", заяви Милева.